Coaching

For nogle år siden var jeg på optagelse i Arktisk Canada. Et par lokale mænd tog mig med på jagt ud over isen,  men efter nogle timers kørsel, gik den ene snescooter i stykker. Dér stod vi omgivet af isørken så langt øjet rakte. ”Er vi faret vild ?” spørger jeg den ældste, der har istapper i skæg og øjenbryn. Nej, brummer han. ”I´m not lost. I just don´t know where I am.”

Og sådan kan det godt føles, når man har brug for coaching. Man er ikke helt fortabt, men nok lidt i vildrede. Coaching kan hjælpe, hvis du føler dig fastlåst og har brug for at få overblik og blive afklaret. Når du gerne vil ha´ hjælp til at finde nye måder at handle og tænke på for at få livs- eller arbejdsglæden igen. Om du er leder eller medarbejder.

Nogle tror at coaching er "hvordan-synes-du-selv-det-går", men for mig er det en professionel samtale, som hjælper dig med at finde vej. Jeg hjælper med:

  • Karriereudvikling

  • Eksamensangst

  • Bedre kommunikation og trivsel

Jeg coacher både private én til én, men bruger også en coachende tilgang, når jeg underviser eller laver workshops. Henvend dig for pris. Jeg coacher med base i Århus.

Jeg har en 8 mdrs ICF-godkendt uddannelse som coach hos Grow2 og er nu i gang med en Master i Organisatorisk Coaching og Læring på Ålborg Universitet.