top of page

Udviklingskonsulent

For nogle år siden var jeg på optagelse i Arktisk Canada. Et par lokale mænd tog mig med på jagt ud over isen,  men efter nogle timers kørsel, gik den ene snescooter i stykker. Dér stod vi omgivet af isørken så langt øjet rakte. ”Er vi faret vild ?” spurgte jeg den ældste, der havde istapper i skæg og øjenbryn. Nej, brummede han. ”I´m not lost. I just don´t know where I am.”

Og sådan kan det godt føles, når man har brug for friske perspektiver eller overblik for at kunne identificere nye strategier og handlemuligheder.  Man er ikke helt fortabt, men nok lidt i vildrede. Jeg benytter coaching teknikker og dialogisk feedback til  sammen med dig at skabe klarhed, motivation og fokus på målet. Om du er leder, medarbejder eller studerende.

Nogle tror at coaching er "hvordan-synes-du-selv-det-går", men for mig er det en professionel samtale, som hjælper dig med at finde vej. Jeg er ikke bange for at stille de spørgsmål, som forstyrrer dig og jeg er rigtig god til at lytte. Jeg hjælper med:

  • Karriereskift og -udvikling

  • Bedre kommunikation

  • Trivsel og arbejdsglæde

  • Det gode samarbejde

Jeg arbejder både én til én, med teamcoaching og bruger også en coachende tilgang, når jeg underviser eller laver workshops. Regulær coaching/mentoring kan både foregå online og face-to-face med base i Århus.

Jeg har en 8 mdrs ICF-godkendt uddannelse som coach hos Grow2 og er i gang med en Master i Procesledelse og Organisatorisk Forandring på Ålborg Universitet.

bottom of page