Foredrag og kurser,

du vil huske

2-timers foredrag

Helle for Lykken
– kan vi beslutte os for at ville lykken ?


For nogle år siden lavede jeg »Helle for Lykken«, hvor jeg opsøgte en række eksperter og fik deres kloge ord og inspiration til at finde meningen med livet og lykken. Altså et liv med større tilfredshed og glæde. 

I foredraget håndplukker jeg af deres råd og tanker, som jeg selv er blevet inspireret til at bruge i mit liv. Et levende foredrag, som skaber refleksion, smil og dialog.

Kontakt mig for aftale.

Helle_foredrag.jpg
annashojskole.jpg

Tag med til Mallorca og kom tættere på dit gode liv!

 

Efteråret 2020 kan du nyde varmen, få tid til refleksion og ny inspiration på et kursus i Det Gode Liv, som jeg laver sammen med annashojskole.dk.

 

Vi ser ofte ting klarere, når vi har dem lidt på afstand. Forkæl dig selv med en uge, hvor du bliver mere bevidst om dine styrker og værdier. Det gode liv handler bl.a om at gøre det, som føles meningsfuldt og giver dig energi.

Vi skal bl.a inspireres af H.C.Andersens eventyr til at være mere modige i både arbejds- og privatlivet.

 

Ud over godt samvær, oplæg og en vandretur, møder vi flere danskere, som er flyttet til øen, hvor de lever deres drøm ud. Læs mere her:  https://annashojskole.dk/det-gode-liv-paa-mallorca-1210-1910-2020/

2-5 timers oplæg

Feedback der motiverer

Mange samtaler i vores arbejdsliv, handler om at lave aftaler. Nogle er klare og tydelige, andre er mere uformelle og indforstået - og her kan det gå galt. Dette oplæg inspirerer jer til at sætte rammerne for feedback, så den bliver klar og motiverende. Så I taler om det samme.

 

•      Ved at have tydelige rammer mindskes stress.

•      Tiden kan bruges på at udvikle nyt i stedet for på misforståelser

•      Det giver større arbejdsglæde at blive hørt og forstået

•      God feedback skaber motivation og bedre kvalitet

 

Oplægget veksler mellem teori, øvelser og iagttagelser og tager udgangspunkt i jeres hverdag, hvor det også efterfølgende skaber ny energi og bedre output.

 

En fordel ved at deltage som team er, at I kan hjælpe hinanden med at implementere den nye viden i hverdagen.