Det siger kunderne om procesledelse

 

Proces og idéudvikling

Det er en fornøjelse at overvære Helles strukturerede måde at facilitere på. Hun formår med en klar plan, helt enkle og konkrete greb at holde en udviklingsproces åben og samtidig have et skarpt øje for, at nå et brugbart produkt til sidst. Efter 1,5 døgns udviklingsproces kom vi ud med to ambitiøse, anderledes og samtidig realisérbare programideer, hvoraf den ene af dem er den, vi kommer til at producere.

Jeg designer og faciliterer hel- og halvdags workshops i idéudvikling.

Jens-Ole Winther, tidl. redaktionschef DR Kultur.

Det siger kunderne om coaching

 

Coachingen har gjort at jeg i dagligdagen er blevet bedre til at identificere og tackle nogle kritiske situationer på mit arbejde. Helle spiller bolden over på min banehalvdel og sætter refleksioner i gang hos mig. Tilbagespillet gør, at jeg tænker over, hvordan jeg reagerer konstruktivt og ikke destruktivt.

Helle fik mig til at indse, at jeg ikke behøvede gå i panik hvis jeg fejlede en lille smule til eksamen. Det gjorde min eksamenslæsning markant mere effektiv, og det lykkedes mig herefter at bestå en eksamen, som ellers havde voldt mig store problemer.

Jeg fik skabt nye tankesæt, som hurtigt kan genkaldes og give selvtillid i en given situation. Det føles som om at man er ved at lægge et puslespil, hvor man kæmper med den sidste brik – og pludselig falder den på plads.

Helles nysgerrighed smitter og giver en lyst til at tænke sig om og gøre sig umage med det, man lukker ud. Hun er oprigtigt lyttende, har et godt hjerte og vil gerne gøre en indsats for det, der i virkeligheden betyder noget. Hun er seriøs og ordentlig til fingerspidserne.